Rentelm Logo
Afbeelding Elektrische

ElektrischeGraafmachine

Afbeelding Wiel

WielGraafmachine

Afbeelding Rups

RupsGraafmachine

Afbeelding Midi

MidiGraafmachine

Veelgestelde vragen

Een overzicht van onze meest gestelde vragen, mocht u geen antwoord kunnen vinden op uw vraag, neem dan gerust contact met ons op.

Onderwerp :

Zijn de machines verzekerd?

Verzekering

Verzekering is exclusief. Rentelm biedt de huurder de mogelijkheid zich via Rentelm te verzekeren. De verzekeringskosten bedragen 8% over de bruto huursom. In alle andere gevallen dient de huurder zelf voor een passende verzekering zorg te dragen. 
LET OP: ondergrondse schades (bijv. kabel en leidingschades) zijn altijd uitgesloten van dekking! Voor deze schades dient de huurder zelf zorg te dragen.

Wat zijn de kosten als ik schade heb gemaakt?

Schade

Indien u verzekerd bent via Rentelm geldt er een eigen risico bij schades van €1250,- voor zowel casco- als WA(M) schaden.
Het eigen risico bij sloopwerkzaamheden bedraagt Euro 2.500,-.
In geval van diefstal, vermissing, verduistering of joyriding geldt het volgende eigen risico: 10% van de nieuwwaarde met een minimum van Euro 2.500,-.Verzorgt Rentelm het transport van de machines?

Transport

Het is mogelijk dat Rentelm voor u het transport verzorgt.

Verhuurt Rentelm ook toebehoren en accessoires?

Toebehoren en accesoires

Ja; wij hebben de meest voorkomende accessoires en toebehoren voorradig. Prijzen hiervan zijn op aanvraag.

Kan de gehuurde machine overgenomen worden na de huurperiode?

Overnemen machine na huurperiode

Ja; als de machine zo goed is bevallen tijdens het huren is er de mogelijkheid deze over te nemen. Indien gewenst kan bij aanvang huurperiode hier al afspraken over gemaakt worden. Samen met u bespreken wij graag de verschillende mogelijkheden.

Komt u er niet uitNeem dan gerust contact op

Komt u er niet helemaal uit? Of heeft u een vraag voor één van onze verhuur- experts? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons!