Rentelm Logo
Afbeelding Lange giek

Lange giekGraafmachine

Afbeelding Wiel

WielGraafmachine

Afbeelding Rups

RupsGraafmachine

Afbeelding Midi

MidiGraafmachine

Disclaimer

Welkom op de website van RentELM. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden en bepalingen. Gelieve deze disclaimer zorgvuldig te lezen voordat u de website gebruikt.

  1. Algemeen RentELM biedt deze website aan voor informatieve doeleinden. De informatie op deze website is met grote zorg samengesteld. RentELM streeft ernaar om de informatie actueel en accuraat te houden. Echter, RentELM kan niet garanderen dat de verstrekte informatie te allen tijde volledig, juist of up-to-date is.
  2. Geen Aansprakelijkheid RentELM is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website of de informatie die hierop wordt verstrekt. Dit geldt ook voor schade veroorzaakt door virussen of andere schadelijke elementen die kunnen worden overgedragen via de website.
  3. Externe Links Deze website kan links bevatten naar externe websites die niet onder controle staan van RentELM. RentELM is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites of voor enige schade of verlies veroorzaakt door het gebruik ervan.
  4. Intellectuele Eigendomsrechten Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud van deze website, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, logo's, en video's, zijn eigendom van RentELM of zijn licentiegevers. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website te kopiëren, verspreiden, wijzigen of anderszins te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van RentELM.
  5. Wijzigingen RentELM behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen of aan te passen. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig de disclaimer te controleren op updates. Door de website te blijven gebruiken, stemt u in met de wijzigingen in de disclaimer.

Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze disclaimer. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, verzoeken wij u vriendelijk om deze website niet te gebruiken.

Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens op de website.

Laatst bijgewerkt: 20 maart 2024

Komt u er niet uitNeem dan gerust contact op

Komt u er niet helemaal uit? Of heeft u een vraag voor één van onze verhuur- experts? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons!