Rentelm Logo

Welke graafmachine heeft u nodig?

Afbeelding Elektrische

ElektrischeGraafmachine

Afbeelding Wiel

WielGraafmachine

Afbeelding Rups

RupsGraafmachine

Afbeelding Midi

MidiGraafmachine

Bekijk alles

Graafmachine hurenKorte of lange termijn huren?

Rentelm verhuurt alleen het allernieuwste materieel wat aan de hoogste eisen voldoet. Of u nu een machine nodig heeft voor een korte of langere periode, elektrisch of diesel, in overleg kunnen wij u een machine verhuren die voldoet aan uw specifieke eisen.

WielGraafmachine

Max. tot 18 T.
vanaf € 140,-

RupsGraafmachine

max. tot 26 T.
vanaf € 150,-

ElektrischeGraafmachine

Max. tot 10 T.
vanaf € 130,-

MidiGraafmachine

Max. tot 8,5 T.
vanaf € 140,-

Huren?Wat u moet weten

De machines in onze vloot zijn gemiddeld jonger dan 2 jaar. De machines voldoen aan de laatste emissie- eisen. Naast standaard machines verhuren wij ook machines met (draai) kantelstukken, verlengde gieken, lastmoment beveiliging en nog veel meer!

FULL OPTIONS!Rentelm machines zijn uitgevoerd met alle denkbare opties!

Als u een machine huurt bij Rentelm zijn ze uitgevoerd zoals u ze koopt, compleet! overdrukvoorbereiding, automatische smering, (voorbereiding) GPS en nog veel meer behoren bij de standaard uitrusting.

Rentelm logo

Wij hebben albijna 100! jaar ervaring

Al sinds jaar en dag worden vanaf de Boslaan In Benthuizen (graaf) machines verhuurd. Service verlenen zit in ons bloed, wij begrijpen dat continuïteit in uw werkzaamheden van essentieel belang is. Daarom beschikken we over een servicedienst met ervaren monteurs, transportmogelijkheden, flexibele openingstijden en een jong machinepark zorgen voor een uitstekende dienstverlening!

Lees verder

Komt u er niet uitNeem dan gerust contact op

Komt u er niet helemaal uit? Of heeft u een vraag voor één van onze verhuur- experts? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons!